Saya Rela Kena KECAM!

Saya Rela Kena KECAM Dengan Pakar & Sifu Usahawan Internet Bila Bongkar Strategi Marketing Ini..

Ini Strategi Yang Mereka Guna....Dan...Yang Saya Sendiri Pun Apply Untuk
Hasilkan RM 4-5 Angka Sebulan Dengan Hantar Email. Betul, Tak Tipu!

Saya Nak Tanya Anda...
Anda Nak Tak Belajar Strategi Proven Ni?
Siap Boleh Automate Kempen Pemasaran Online Anda -"Set & Forget", Nak?
Sampai Satu Tahap, Anda Tak Risau FB Ads Kena Flagged, Kena Blocked, Iklan Tak Approved, Prospek Tak Reply Whatsapp, Tak Perlu Fikir Semua Tu Dah, Nak?
Kalau FB Blocked Anda Sekalipun, Dengan Strategi Ini, Anda Masih Boleh Buat Sales..
Yang Konsisten Setiap Bulan, Nak Ke Tak?
Jangan Tipu Diri Anda..Come On.
Sebab Tu Anda Masih Lagi Baca Laman Web Ini Sampai Sini.
Betul Tak Kalau Saya Cakap Ini Bukan Kali Pertama Anda Mencari Strategi
Proven Untuk Buat Duit Online & Sales Konsisten...Kan?

Strategi Proven Untuk Kumpul Beribu-Ribu Email Yang Ghairah, 'Belai' Mereka Supaya Tak Sabar Nak Beli Dari Anda Dan Buat Sales Konsisten Setiap Bulan!

AMARAN: Strategi Marketing Ini Boleh Mengundang 'Ketagihan'

Kerana Apabila Anda Kuasainya, Setiap Kali Anda Hantar Email, Duit Masuk! (Ada Sales Berlaku). Itu Yang Buatkan Ramai Pengamal Strategi Ini 'Ketagihan' Melampau. :)

Salam, hai..

Saya Affiq Fadzil, dulu saya seperti anda juga..tercari-cari cara untuk buat duit online. Ya lah, orang cakap buat duit melalui internet ni senang. Itu orang lah cakap, tapi hakikatnya, hmm...

Saya ingat lagi..malam tu, kalut-kalut saya angkat telefon,

"So kita tak jadi balik lagi la ni ye..? Hmm..dah agak dah.." Tuttt....terus wife saya letak telefon.

Lepas saja terima Whatsapp saya, dia terus call, nampak sangat dia betul-betul kecewa dan marah. Ni bukan kali pertama saya janji nak balik kampung tapi tak jadi sebab duit tak cukup..dah banyak kali.

Dah banyak cara saya buat, pergi kelas, beli ebook, tengok video-video tutorial dalam fb & youtube, ishh, macam-macamlah...scene di atas ni sendiri berlaku masa saya kat cyber cafe (laptop rosak masa ni) sampai pukul 1 pagi hampir tiap hari, konon-konon buat bisnes online lah sangat, tapi habuk pun taraak!

Saya tak salahkan wife saya kalau dia marah, masa tu dia sendiri pun dah tak percaya saya bila saya cakap nanti ada duit bisnes online masuk..memang la ada pernah menjadi, tapi sekali dua, nasib-nasib, tu pun ciput sangat. Lepas buat isi minyak kereta untuk seminggu je. Kesimpulannya, pada masa tu, saya masih TAK BERJAYA BUAT DUIT ONLINE. :(

Begini Saya Bermula. Tertipu Dengan Propaganda..

Berbalik pada tahun 2012, itulah titik permulaan saya start buat bisnes online, ekonomi saya memang terdesak masa tu. Nak kumpul duit kahwin..saya start dengan jual jam tangan replika di Facebook. Terdesak untuk dapatkan banyak sales, saya...

TERTIPU DENGAN PROPAGANDA INI:

1) Nak Dapatkan Banyak Sales, Kena Dapatkan Banyak Like Di FB Page

2) Nak Dapatkan Banyak Sales, Kena Buat FB Ads Setting Tepat

3) Nak Dapatkan Banyak Sales, Kena Pandai Buat Ayat Promosi Power

Saya buat usaha-usaha tambahkan like, juga pergi menuntut buat FB Ads setting tepat, plus belajar juga cara tulis ayat promosi power-power, dan apply semua ilmu ini..

Tapi seriously tak menjamin sales banyak dan konsisten, hinggalah saya dengar ramai usahawan internet (yang level otai-otai dan sifu-sifu) asyik berkata yang PALING PENTING untuk hasilkan sales banyak & konsisten ialah:

DATABASE - PERLU ADA EMAIL PROSPEK ANDA SENDIRI

Ya..Email Marketing!

Bila saya ada email prospek, pada bila-bila masa pun saya boleh reach out dan komunikasi dengan mereka dengan hantar email promosikan produk saya, bila mereka minat, mereka akan beli. Saya mula buat matematik simple.

Kalau saya ada 5000 email prospek (bakal pembeli/orang yang minat dengan produk saya), saya jual produk yang harganya RM50, dan jika hanya 2% je yang membeli:

Bermaksud 100 orang pembeli X RM50 = RM5,000

Ikut kiraan ini, mudah-mudah, saya berjaya buat RM5,000..WOW! So apa yang saya kena buat ialah saya perlu kumpul email prospek dan buat email marketing. Cuma..saya tak tahu macam mana nak buat. :(

Mengenangkan saya dah habis banyak duit beli ebook, saya ambil keputusan untuk belajar sendiri cara untuk buat Email Marketing, tengok Youtube, baca blog dan macam-macam lagi. Bijak la tu kononnya.

Tapi lain yang jadi..saya alami masalah info overloaded (terlampau banyak info yang tak tersusun). Disebabkan tak nak buang masa, saya bertindak juga, dan...

Padah Belajar Sendiri, Tanpa Ilmu. Saya Tersilap!

Ini Kesilapan Yang Saya Dah Buat (Tolong Jangan Ikut)

  • SPAM email kawan-kawan ofis dengan jual produk saya
  • Guna email extractor untuk extract beribu-ribu email gmail, ymail dan lain-lain
  • Beli 50,000 email prospek dengan harga murah dari supplier bulk email (illegal)
  • Habiskan masa belajar guna software email blaster
  • Cuba jaya buat email promosi yang syok sendiri dengan promote produk affiliate
Apa Saya Dapat Bila Bertindak Tanpa Ilmu?
Failed! Saya Langsung Tak Dapat Buat Income, Zero!
Kawan-kawan Ofis Pun Tengok Pelik Jer, Saya Kena Cop SPAMMER!

Saya Nekad!

Saya nekad untuk cari guru belajar cara sebenar bagaimana lakukan Email Marketing. Yuran mahal tak jadi penghalang pada saya, sebab impian untuk saya berjaya dalam teknik ini meluap luap! Ini adalah teknik evergreen dan terbukti untuk buat sales & income konsisten, saya sangat yakin. Kalau tak, kenapa otai-otai usahawan internet tak sudah-sudah menyebut benda ni.

Gunakan duit personal loan yang masih berbaki, saya laburkan RMx,xxx untuk belajar course Email Marketing. Bak kata pepatah, ilmu tanpa amal ibarat pohon tanpa buah..ilmu dari berguru, saya aplikasikan sebaik mungkin.

Alhamdulillah, tak sia-sia pelaburan dan penat usaha selama ini, saya mula dapat merasakan manisnya. Samada produk sendiri atau produk affiliate, semuanya saya promosi menggunakan Email Marketing, dan ini antara hasilnya:

Alhamdulillah..Manisnya Dengan Email Marketing

02-ss-sale-7k-strategi-email
03-ss-sale-9k-strategi-email
05-ss-sale-18k-strategi-email
06-ss-sale-26k-strategi-email
09-email-maybank-1-strategi-emai
10-email-maybank-2-strategi-emai
03-ss-bank-mac-strategi-emai
08-ss-bank-mei-strategi-email
07-ss-bank-sept-oct-strategiemail

Wow! Bestnya..Boleh Terangkan Bagaimana Nak Lakukannya?

Ok Boleh, Tak Ada Masalah.

Strategi ini ada 4 step je semuanya:

PERTAMA - Buat 'magnet pancing prospek' / sesuatu yang diminati prospek & setup 'mesin email'

KEDUA - Gunakan teknik sedut prospek untuk kumpul ribuan email prospek dengan berikan 'magnet pancing prospek' tadi

KETIGA - Buat prospek suka, naikkan kredibiliti melalui email perkongsian yang dihantar

KEEMPAT - Tulis email berpengaruh dan hantar email tersebut kepada prospek. Kar-ching! Ada sale :)

Anda perlu buat 4 langkah ini untuk hasilkan sales konsisten 4-5 angka setiap bulan dengan strategi Email Marketing!

Affiq..

Saya Nak Tahu Cara Yang Betul Buat Email Marketing, Dari Kumpul Ribuan Email Prospek Sampailah Seni Tulis Email Promosi Untuk Hasilkan Sales Konsisten

Tolong Tunjukkan Step By Step!

Sudah semestinya.

Saya bersedia untuk bantu dan bimbing anda cara sebenar lakukan Email Marketing dari kumpul ribuan email prospek hingglah hasilkan email promosi untuk jana sales konsisten setiap bulan.

Saya nak anda betul-betul faham dari step pertama sampai habis! Saya tak mahu anda tertinggal walau satu step pun. Oleh itu, saya nak tunjukkan kepada anda semuanya di dalam:

StrategiEmail

02-modul-strategi-email
Video Panduan StrategiEmail mempunyai 28 video keseluruhannya untuk memudahkan pembelajaran supaya dapat diikuti dan diaplikasikan dalam bisnes anda nanti. Terdiri daripada 7 modul seperti di bawah:
modul-1-strategi-email
  • Modul 1: Game Plan StrategiEmail - Saya akan terangkan dengan jelas whole flow / laluan keseluruhan strategi ini kepada anda. Sebaik sahaja lepas tengok video game plan ni anda akan nampak bagaimana strategi ini berfungsi untuk kumpul ribuan email prospek anda, dan tukarkan mereka kepada duit! :)
modul-2-strategi-email
  • Modul 2: 'Magnet Pancing' Prospek - Saya terangkan idea yang sesuai yang akan buatkan orang luar tertarik untuk jadi prospek anda.

    Apa yang buatkan prospek berminat untuk daftar dan ikut flow sistem anda dan susah untuk tolak 'tarikan magnet' tersebut!

    Dengan mudah-mudah jer mereka dengan rela hati bagi email mereka. Saya berikan banyak contoh-contoh 'magnet' yang sesuai dalam beberapa niche bisnes supaya anda terus dapat idea untuk cipta 'magnet' tersebut sekaligus dapat pancing prospek untuk ikut flow sistem anda nanti.

    Bila prospek tertarik dan dah masuk dalam sistem anda, sure mereka akan dibasuh sampai jadi duit untuk anda. :) Saya juga ajar anda cara simpan dan secure 'magnet' yang anda hasilkan di tempat yang selamat dan memudahkan kerja 'sedut' prospek nanti.
modul-3-strategi-email
  • Modul 3: Setup 'Mesin' Email Prospek - Di dalam modul ini saya akan tunjukkan dan bimbing anda bagaimana untuk setup autoresponder yang akan berfungsi sebagai mesin email, 'set & forget' bekerja automatik 24/7 untuk anda.

    Bila anda dah berjaya setup 'mesin' ini bermaksud anda sudah pun buat tapak yang kukuh untuk sedut prospek sebanyak mungkin dan jadi hero dalam Email Marketing!
modul-4-strategi-email
  • Modul 4: Setup Laman Web 'Sedut Prospek' - Di dalam modul ini saya akan ditunjukkan secara detail step by step apa yang anda perlu lakukan untuk setup satu laman web untuk sedut nama & email prospek anda.

    Saya terangkan beberapa pilihan untuk setup laman web ni. Anda boleh pilih yang mana satu yang bersesuaian dengan anda. Bukan itu je, saya juga explain dan bimbing step by step tentang asas laman web supaya anda juga dapat hasilkan laman web sendiri sebaik sahaja selesai tonton video ni.
modul-5-strategi-email
  • Modul 5: Teknik 'Sedut' Database Email Prospek - Saya ajar anda beberapa teknik yang anda boleh pilih untuk sedut email prospek anda.

    Semuanya ditunjukkan step by step, kat mana perlu klik, kat mana perlu copy paste dan sebagainya. Saya yakin, semasa tengok video ini lagi anda dah dapat follow apa yang saya terangkan. Saya juga tunjukkan ramuan istimewa copywriting mengayat untuk 'push' prospek supaya percaya dan 'disedut' masuk ke sistem anda.
modul-6-strategi-email
  • Modul 6: Bina Kredibiliti Pantas u2013 Ini adalah modul yang paling ringkas, tapi paling penting untuk anda hadam untuk pastikan anda dapat hasilkan sales yang BAAAANYAK at the end!

    Lepas anda berjaya sedut email prospek seperti yang saya tunjukkan dalam modul sebelum ni, sekarang anda perlu buatkan prospek yakin dan percaya apa yang anda cakap.

    Di dalam modul inilah saya reveal apa yang saya buat untuk beli kepercayaan dan keyakinan prospek. Saya terangkan flow dan step bagaimana untuk bina kredibiliti pantas di mata prospek anda, juga saya berikan beberapa contoh supaya anda lebih mudah faham dan ikut.
modul-7-strategi-email
  • Modul 7: Teknik Ayat Email Promosi Berpengaruh - Di dalam modul ini saya terangkan teknik untuk hasilkan ayat email promosi yang POWERFUL dan BERPENGARUH.

    Terdiri dari 2 jenis ayat promosi dan beberapa elemen yang anda perlu masukkan setiap kali guna ayat promosi ini untuk buatkan prospek bertindak dan beli produk anda. Saya tunjukkan struktur yang saya sendiri selalu guna sewaktu hantar email setiap kali nak buat sales.

    Saya juga berikan contoh-contoh supaya anda lebh mudah faham dan follow. Lepas anda tonton video ni, anda akan faham patent ayat promosi yang boleh hasilkan sales dan bila anda boleh praktikkan, sure lepas ni mudah-mudah je anda mengarang ayat email promosi untuk hasilkan SALE PADA BILA-BILA MASA yang anda mahu.

Bukan Itu Je, Saya Nak SHORTCUT Kejayaan Anda Dalam Email Marketing. Lebih Mudah Faham Dan Aplikasikan Dalam Bisnes Anda Supaya Lebih Cepat Nampak Hasilnya..

Saya berikan lagi beberapa bonus kepada anda, iaitu:
bonus-slide-pdf-strategi-email
  • Slide Presentation StrategiEmail, format PDF

Seperti yang anda tahu, dalam kaedah belajar, melihat dan mendengar sahaja belum cukup untuk kita faham dan simpan maklumat tersebut. Perlu ditambah lagi dengan membaca dan menulis supaya lebih mudah faham dan ingat apa yang dipelajari.

So, sebagai bonus, saya berikan slide presentation yang saya buat dan gunakan sewaktu saya merakam video StrategiEmail dalam format PDF kepada anda supaya anda boleh print, baca dan catat maklumat penting sewaktu tonton video StrategiEmail ini. Jadi lebih cepat anda faham dan lebih mudah untuk berpatah balik kalau terlepas, recall, check dan apply dalam bisnes anda nanti.

bonus-support-group-strategi-email
  • Akses Eksklusif Support Group

Saya tak tinggalkan anda terkapai kapai tanpa arah tuju. Anda akan diberi link untuk AKSES EKSKLUSIF masuk ke Support Group StrategiEmail. Jika anda ada sebarang kemusykilan sewaktu menonton video StrategiEmail, anda boleh ajukan soalan dalam support group ini.

Saya sendiri yang akan jawab persoalan anda dan cuba bantu sebaik mungkin supaya anda faham, dapat buat, aplikasikan dalam bisnes anda dan berjaya dapat hasil melalui email marketing melalui StrategiEmail.

Apa Kata Mereka?

review 01-1
Syed Mun'em
Pengasas Sekut Emjay's
Penulis Ebook Strategi Rekrut Ejen
review 03
Rizal Mohamed Din
Pakar Teknik FB Boost Post
Usahawan Internet & Affiliate Marketer
review 02-1
Dinor Sabudin
Coach & Trainer Bisnes Dropship
Usahawan Dropship & Affiliate Marketer
review 04-1
Yusof Kushairi
Coach Sistem Bisnes Online
Penulis Ebook Sistem Bisnes Online

Best La Affiq, Saya Betul-Betul Nak Belajar Dan Berjaya Melalui StrategiEmail Ni. Boleh Tahu Berapa Pengerasnya?

Kalau nak ikutkan harga asal semua kos yang saya belajar dulu, saya senang-senang boleh cas
RM550

Saya tahu, anda akan setuju sebab anda dah baca dan nampak sendiri bukti yang saya berikan tadi, tapi..

Saya tak mahu jadikan kos sebagai batu penghalang untuk anda berjaya dalam dan hasilkan income konsisten melalui StrategiEmail.

So setengah harga kos ni saya tanggung, setengah je anda perlu laburkan untuk belajar rahsia besar yang disimpan oleh ramai otai internet marketer ni..

Hanya..

RM250

Hmm..ada yang masih berfikir, berkira kira untuk melabur pada ilmu yang dengan izin Allah boleh buatkan sales anda meletop dan konsisten setiap bulan ni?

Oklah..saya turunkan lagi, hingga tinggal..

RM120 SAHAJA!!
DAPATKAN SEKARANG!

Akses Untuk Mendapatkan Video Ini Hanya Dibuka Sehingga

11:59 MALAM, JUMAAT, 18 OGOS 2017 SAHAJA

Selepas Itu Akan Ditutup!

money-back-guarantee-2015-10-14

Anda tak perlu risau, sebaik sahaja anda dapatkan StrategiEmail, anda dilindungi JAMINAN PULANGAN WANG 100% selama 30 HARI.

Dengan syarat anda buktikan yang anda sememangnya telah lakukan kesemua teknik dan strategi yang saya tunjukkan di dalam StrategiEmail dan sebaliknya anda tidak mendapat apa-apa hasil.

Risiko anda dibahu saya. Saya bertanggungjawab ke atas segala teknik dan strategi yang saya terangkan dan ajarkan anda di dalam modul-modul ini.

DAPATKAN SEKARANG!

Jumpa di dalam member area dan support group StrategiEmail.

Saya mendoakan kejayaan anda.
Ikhlas,

affiq crop circle scale down trans
Affiq Fadzil
Konsultan Media Sosial
Founder ProSpyFB & Hero Affiliate
PS: Video tutorial ini adalah panduan lengkap untuk anda pelajari dari A-Z tentang bagaimana mengumpulkan ribuan prospek, brainwash mereka untuk suka anda, dan lapar untuk membeli produk yang anda jual, seterusnya hasilkan ayat email promosi yang powerful serta berpengaruh untuk 'arah' prospek anda membeli pada bila-bila masa yang anda mahu.
PSS: Panduan ini sangat sesuai untuk anda yang baru dan ZERO tentang bisnes online. Ianya diajar dari awal. Bagi anda yang dah mula hasilkan income online, ianya juga sesuai untuk anda belajar kerana saya juga masukkan bahagian advance yang anda boleh apply dan jadikan sebagai saluran pemasaran tambahan melalui strategi email marketing yang betul dan berkesan. Strategi email yang berkesan terbukti evergreen dan powerful untuk hasilkan sales konsisten setiap bulan. Semuanya saya tunjukkan di dalam Video StrategiEmail ini.
PSSS: Anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Group Support, bermaksud saya akan membantu, menjawab persoalan anda. Dan di sana anda boleh tanya pelbagai soalan dan kemusykilan yang berkaitan jika anda hadapi masalah, saya dan rakan-rakan lain sedia membantu. Anda TIDAK akan DIBIARKAN TERKAPAI-KAPAI tanpa arah tuju. Anda TIDAK KESEORANGAN, ramai yang bantu membantu! Jom kita berjaya sama-sama. DAPATKAN SEKARANG!